Heste

Giv din hest et godt og trygt hjem

Er du så heldig, at du har fået din først hest eller pony? Eller måske har du endelig sparret nok op til at kunne købe din egen hest for første gang? Hvis dette er tilfældet, kan det være du også er begyndt at tænke over de ting, der følger med, når man skal passe på en hest og sørge for, at den har det godt. En hest kan nemlig ikke selv sig fra eller til, hvis den mangler noget, hvorfor det er vigtigt, at du sørger for, den har det, den skal bruge.

Et tørt og trygt hjem

Det er vigtigt at din hest har et tørt og trygt hjem, at opholde sig i. Måske du har fået opstaldet din hest i nærmeste ridecenter, eller måske du kender nogen med en gård, hvor du kan have den opstaldet? Når du har fundet et sted, hvor din hest kan opstaldes er det vigtigt, du sørger for, at den har Strøelse og tørhygiejne til hesteboksen. Det er vigtigt for din hest, at der regelmæssigt bliver møget ud i hesteboksen, så den hele tiden har et pænt og tør hjem. Det er nemlig også bedst for hestens helbred.

Plejeredskaber

Hvis du gerne vil anvende din hest som ridehest, kan det være vigtigt at have plejeredskaber til hesten også. Det kan være nødvendigt med diverse børster og strigler, så hestens hår er fint og blankt samt fri for knuder. Det kan også være relevant at sørge for redskaber, så du kan rense hestens hove for skidt og snavs, der sætter sig fast. Måske du også gerne vil give din hest et bad en gang i mellem, især hvis du går til konkurrencer med den. Her kan det være relevant at anskaffe sig shampoo specielt til heste, for ikke at ødelægge hestens pels eller skade hestens helbred.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *