Heste

Køb det rette hestefoder

Er du på jagt efter hestefoder? Hesten er et stort ­– og ofte aktivt – dyr. Det er væsentligt, at den får det rette foder i løbet af en dag, hvorfor du bør sætte dig ind i, hvilken slags foder den skal have i hverdagen. Dette kan du imidlertid læse mere om her.

 

Inddelt i kategorier

Når det kommer til heste, er det essentielt, at de får en masse fibre. Dette får de dog meget gennem hø og græs, som de derfor bør tilbydes. Ligeledes er et godt supplement nogle gode vitaminer og mineraler, som du med fordel kan sørge for, at de får. Når du skal købe hestefoder online, kan det være en jungle at finde rundt i, hvorfor det er inddelt i kategorier, så du bedre kan få et overblik. Her finder du forskelligt foder, og det er således vigtigt at finde det foder, som netop din hest har brug for i sin hverdag. Hvis du er i tvivl, er du naturligvis velkommen til at kontakte firmaet, som vil gøre sit bedste for at vejlede dig.

 

Hvad er krybbefoder?

Krybbefoder er en betegnelse for det hestefoder, som din hest bør få ved siden af sit grovfoder. Dette kan være tilskudsfoder – herunder foderblandinger eller snittet og tørret fiber. Det er vigtigt at undersøge, hvorvidt din hest får sine daglige vitaminer og mineraler, da det ellers kan være en god idé at finde krybbefoder med et højt indhold af dette.

 

Hvor meget skal en hest have?

Det er naturligvis forskelligt fra hest til hest, hvor meget foder den skal have om dagen. Ligesom alle andre dyr, er der blandt andet forskellige størrelser – og denne faktor er vigtig at have in mente. Desuden er det forskelligt, hvor meget græs den enkelte hest har adgang til, hvilket også er en ting, man skal huske på. Imidlertid kan du læse mere om dette på hjemmesiden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *