Et liv med dyr

Vi skal til Alanya, men hvem kan passe vores hunde?

e835b9092afc073ecd0b470de7444e90fe76e6d218b4134690f0c9_640_dogs

I mange danske familier opstår der hvert eneste år dilemmaer, hvor man både skal få ferieturen på plads, og dette kan være svært at få til at gå i hak med pasningen af vores kæledyr. I mange tilfælde kan man af praktiske årsager ikke medbringe sine kæledyr på ferieturen, og det kan være besværligt i flyet eller på hotellet, så mange gange er det nemmere at overlade pasningen til venner eller til en hundekennel. Vi har fire dejlige franske bulldogs, og de er bare så nuttede, at ungerne er vilde med dem, så vi vil alle savne vores hunde i de to uger, vi er rejst på sommerferie. Vi har hårdt brug for en ferie, da vi i hverdagen arbejder hårdt, og vi skal også lige opleve verden omkring os, og tilbringe endnu mere tid sammen med børnene. Så vi har en anstrengt økonomi som de fleste, så vi vil lade andre få del i vores erfaringer, så de også kan få glæde af dette.

Derfor valgte vi Alanya Tyrkiet.

Vi startede blot med at stille det krav til vores ferie, at det skulle være ved et billigt luksushotel med mange familieaktiviteter og nær stranden. Vi brugte flere søgemaskiner på internettet og sammenlignede priser. Vi besluttede os for at købe en billige flyrejse til Alanya til hele familien med all inklusive. Vi valgte at købe ferien hos Sunweb.dk, fordi vi synes at hjemmesiden både var nem og hurtig at finde rundt på. Vi fandt en meget rimelig pris, som dækkede både flyrejsen, turen til hotellet samt helpension, så alle måltider var medregnet i prisen. Alligevel har vi i budgettet penge vi kan bruge på ture og souvenirs. Alanya er et af de mest kendte turistmål i Tyrkiet, hvor danskerne har valfartet til mange år, så vi er klar over, at vi i Alanya kan opleve meget for både børn og voksne. Hotellet har forbindelse til et stort legeland for børn, så de kan holdes aktive i hverdagene, og vi kan besøge bjergene og de omkringliggende landsbyer, eller vi kan shoppe på markederne og i de mange hyggelige butikker. Naturligvis er der også nattelivet i Alanya, men det lader vi de andre turister om.

Derfor er vi så glade for franske bulldogs.

De fleste kender til den populære hunderace fransk bulldog, som er let at genkende på deres robuste form og de flagermuslignende ører, som altid stritter lige op i vejret. Vi elsker disse hunde, fordi racen er en meget hengiven familiehund, som holder meget af børn samt husdyr. En fransk bulldog er også karakteriseret som en klog hund, som nemt kan lære nye tricks. Men disse hunde kan til tider også være stædige og egenrådige. En fordel mere er, at det nemt kan lade sig gøre for folk i byerne at have denne hunderace, som er nemt at have med at gøre. Det er en rigtig familiehund, som helt sikkert vil falde i mange familiers smag. De er nemme at fodre, de er renlige og de kræver ikke så meget motion. Derfor overvejer vi at lade nogle venner passe vores bulldogs, mens vi tager ned og nyder sydens sol. Måske ender det alligevel med at vi overlader vores franske bulldogs til en hundekennel, men det finder vi ud af i den nærmeste fremtid.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *