Sjov og spas

Wagalong hunden uden besvær!

e831b30f20f4093ecd0b470de7444e90fe76e6d218b4134991f7c9_640_dog-teddy

Plager dit barn om hund og er det fuldstændig umuligt enten på grund af økonomi, plads, allergier eller andet, så læs videre her. Det er muligt at give dit barn en hund alligevel. Og så er den ovenikøbet renlig fra første dag!

En nem hund

Hvis du passer på den, kan du have den i flere år. Den er renlig fra første dag. Den lugter ikke, den er nem at rengøre og fælder under ingen omstændigheder. Men sandt er det, en Wagalong hund er bare en nem hund og ethvert barn får nu muligheden for at få sit helt eget kæledyr. Du behøver ikke koncentrere dig om larm eller venner der brokker sig over fældningen, som sidder overalt i deres tøj efter et besøg.

Mange funktioner

Hunden fås som en brun eller hvid hund og den er super kær. Hunden kan gå, tale, sidde, gø og jage sin hale. Alle de ting som en rigtig hund også kan. Og når barnet bliver træt af hunden, så er der intet tabt i det. Du behøver ikke bekymre dig om alle de ekstra gåture, forsikringer, madudgifter og dyrelægeregninger. At købe hunden er en engangsudgift og du undgår derfor ubehagelige overraskelser.

Store som små

Hunden er egnet til store som små. De små kan fornøje sig rigtig meget med den, og de større vil nærmest betragte hunden som en ven. De kan gå tur med den og tale med den om alverdens ting. Hunden skulle være alle tiders gavehit, det er i hvert fald hvad jeg har hørt. Forhør dig rundt omkring inden du køber dine julegaver eller fødselsdagsgaver, denne Wagalong hund kunne helt sikkert være alletiders gaveidé. Wagalong anbefales til børn i alderen 4- 8 år, både til piger og drenge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *