Et liv med dyr

Spændende indlæring: Brug sange til at lære dit barn om dyrene

Der findes mange måder at lære børn om dyr. Det er dog ikke altid, det er nemmest at læse bøger om emnet. Det er nemlig ikke alle børn, der ser det som en glæde at læse, men du kan være sikker på, at det vil skabe stor glæde, hvis du i stedet vælger at synge sammen med dit barn. Det har du et væld af muligheder for, da der findes flere sange om dyr.

Hvis du gerne vil finde nogle gode sange, der handler om dyr, som du kan synge for eller med dit barn, så kan du med fordel vælge at klikke dig ind på Bornesangene.dk, hvor du kan finde et stort udvalg af sange, og en stor del af dem har en handling, der tagerafsæt i dyr – alt lige fra hunde til heste. Derfor kan du også finde noget, der appellerer til dig.

Sange skaber ikke blot glæde, men også indlæring

Ikke nok med at du kan skabe stor glæde hos dit barn ved at synge for eller med det, så kan du være helt sikker på, at det også er noget, der er med til at lære. Det er dog ikke noget, der betyder, at du kun kan lære dit barn om det, sangen handler om. Det er i lige så høj grad noget, der handler om, at dit barn kan få styrket sit sprog og sine formuleringer.

Hvis ikke det er noget, du allerede gør noget ud af, så bør du ikke tøve med at give dig i kast med at synge med dit barn på daglig basis. Det gør sig særligt gældende, hvis du har et barn, der er glad for musik og sang. I denne forbindelse bør det dog understreges, at langt de fleste børn har en stor kærlighed for sange – og særligt at synge med sine forældre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *